– et innovationsforløb for små fødevareproducenter, der vil udvikle services

tjener jeg penge på service? Mikroproducenterne har for længst opdaget, at service er en vigtig del af forretningen, men at gøre service til en måde at tjene penge på som fødevareproducent – det udfordrer mange. 

Kunderne stiller krav Forbrugerne har fået smag for lokale fødevarer og fødevarer fra små producenter og gårdbutikker. Den bevidste forbruger stiller krav om både service og leveringsdygtighed til tiden. Den øgede efterspørgsel udfordrer små fødevareproducenter på opskalering og mere service.

Viden, facts og inspiration til nye services Vi inviterer dig med på et firedages innovationsforløb. På to serviceværksteder og en studietur til Skåne i Sverige får du chancen for at fokusere på udvikling af services i din fødevarevirksomhed. Oplev hvilke produkter og services andre har skabt og få værktøjer og viden om, hvordan du selv kan skabe mere omsætning i din virksomhed.

På innovationsforløbet SERVICE fra JORD til BORD får du: Facts, inspiration og erfaringer fra fødevareproducenter og eksperter Et større netværk i Danmark og Sverige Indsigt i nye markeder og samarbejdspartnere Effektive udviklingsværktøjer så du bliver parat til handling
Målgruppe Små fødevareproducenter f.eks. gårdbutikker, mikroproducenter, distributører og cateringvirksomheder, der ønsker inspiration og værktøjer til at nytænke deres service og forretning.


« Tilbage til oversigten