Kulinarisk Sydfyn

Smagen af Danmark til Kulinarisk Sydfyn

Weekenden bød på kulinariske oplevelser i Svendborg, hvor landets største fødevaremarked fandt sted for 14. gang. Smagen af Danmark deltog også, og kunne byde på tangchips, konkurrence og app, hvilket mange af markedets gæster tog imod.

Smagen af Danmark var selvfølgelig til stede på Kulinarisk Sydfyn for at fortælle om den nye app og være med til at guide gæsterne videre ud til de mange kulinariske oplevelser i Danmark.

Fødevareministeren kom forbi

Efter at have åbnet Kulinarisk Sydfyn med sin officielle åbningstale slog fødevareminister Dan Jørgensen vejen forbi Smagen af Danmarks stand, hvor han smagte på tangchips og blev præsenteret for den nye app. Både tangchips og app vakte stor begejstring hos ministeren, som også var meget positiv omkring arbejdet med at fremme vækst og synlighed blandt de små og mellemstore fødevareproducenter i Danmark. Ministeren fik da også app’en med i inderlommen, så også han kan finde vej til de kulinariske oplevelser.

Begejstrede gæster!

Nyheden om en app, der giver et mere samlet overblik over de små lokale producenter bragte stor begejstring blandt markedets gæster, som var enige om, at app’ens ”find nærmeste funktion” var særlig brugbar at have i lommen, når den stod på ferie i Danmark.

Ofte ved man som turist ikke hvor de gode små gårdbutikker eller bryggerier er, når man er på ferie, og det er netop de små lokale steder, der er sjove at besøge, når man er i et nyt lokalområde.

App’en blev modtaget positivt og vi i Smagen af Danmark glæder os over, at mange downloader app’en og får mulighed for at finde frem til den lokale kvalitet, der gemmer sig rundt i landet.

På vores stand havde markedets gæster desuden mulighed for at deltage i konkurrencen om to kurve fyldt med lækre fynske kvalitetsvarer. De heldige vindere blev Lisbeth Hansen og Ulla Pedersen, som begge kunne tage en kulinarisk kurv med hjem fra markedet.

Alt i alt en weekend fyldt med kulinariske oplevelser og smagsindtryk, som vi håber, kan give mange lyst til at finde de gode lokale kvalitetsprodukter rundt i Danmark. Vi, i Smagen af Danmark siger tak for denne gang og ønsker alle en god tur rundt i det danske sommerland.


« Tilbage til oversigten