Invitation: Slow Food og Landskabet – ny synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje

En af de nyeste trends indenfor fødevareproduktion er ”slow food”. Et bredt begreb, der dækker over en række forskellige tilgange til fødevareproduktion. For nogle betyder det ”terroir” produkter med unikke lokale karakteristika, for andre at de belaster miljøet mindst muligt eller er af høj kvalitet. I det internationale ”slow food” manifest er de mange opfattelser udtrykt i tre krav: slow food fødevarer skal være sunde, ikke belaste miljøet og produktionen skal også være socialt bæredygtig (fair). 

Du og dine kollegaer inviteres hermed til årsmødet, der har titlen ” Slow Food og Landskabet – ny synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje”, hvor vi blandt andet undersøger hvordan slow food produktion kan bidrage til naturvenlig produktion. 

 

Seminaret finder sted torsdag d. 15. marts 2018 i Festauditoriet Frederiksberg Campus, KU (Bülowsvej 17, 1958 Frederiksberg C.), kl 09-16.

 

I denne artikel og i programmet kan du læse mere om temaet og årsmødets indhold.

 

Tilmeld dig her inden søndag den 4. marts 2018.

 

Jeg håber du har mulighed for at deltage i en dag med spændende debat om en af de nye spændende tendenser indenfor fødevareproduktion med stort potentiale for både naturpleje og produktion.

 

Se foreningens hjemmeside: www.landskabsokologi.com for yderligere oplysninger eller læs den vedhæftede artikel fra Jord og Viden som uddyber yderligere om emnet og programmet.  

 


« Tilbage til oversigten