Insekter på Forårsmessen på Ausumgaard

 

At insekter også kan bruges til spændende gastronomi kan Nordic Food Lab demonstrere, når de til forårsmessen på Ausumgaard laver en stor stand, hvor man kan få smagsprøver på seks helt nye retter og produkter - alle med insekter som en væsentlig ingrediens. Folkene der til dagligt færdes i Nordic Food Lab hører til i verdens gastronomiske superliga, og de har i flere måneder arbejdet med insekter som tema og er nu klar til at præsentere resultaterne og uddele smagsprøver. Til gengæld vil de gerne have forbrugernes uforbeholdne mening og feed back. 

 

”Det er da lidt af et scoop at få Nordic Food Lab her til Vestjylland. Det er vildt dygtige folk, og de har helt nye retter og produkter, som de gerne vil teste af hos nogle forbrugere. Og med et koncept omkring insekter passer det jo bare super godt ind i vores tema-område på forårsmessen. Så er man klar på at smage på noget med insekter, har man mulighed for en helt unik gastronomisk oplevelse”.

Jes Damgaard Lund, projektleder, Ausumgaard

 

Hvis man er nysgerrig og gerne vil smage på noget helt nyt eller gerne vil vide mere om, hvorfor der er så stor fokus på insekter som fødevare, så er der i hvert fald rig mulighed for begge dele til forårsmessen på Ausumgaard.

 

Om Nordic Food Lab

  • Claus Meyer og Rene Redzepi, som også var med til at etablere Restaurant NOMA, etablerede Nordic Food Lab i 2008, som et udviklingslaboratorium for fødevarer og måltider i en bred kontekst.  
  • I dag er Nordic Food Lab forankret under Københavns Universitet og arbejder stadig med og for nogle af verdens bedste kokke og restauranter.

IMG 4257

Granola2


« Tilbage til oversigten