Det juler derude

Tidspunkt:

mandag, 01. december  -
mandag, 01. december

Tag familien med til julemarked

Med små skridt nærmer julen sig, og de mange producenter af smagen af Danmark er så småt begyndt at pynte til jul og invitere til julemarkeder rundt i landet. 

Efterårets råvarer er over os - fyldt med æbler, most, cider og nu også julebryg på mange af de små bryggeriers hylder. Mange små producenter har åbent indtil jul og byder på fristelser og kulinariske oplevelser for hele familien. Har man ikke tid til at tage rundt i hele landet står mange af de små producenter klar til at dele ud og fortælle om deres gode produkter på nogle af landets mange julemarkeder. 

Allerede nu begynder julemarkederne at åbne op rundt omkring og der indbydes til julestemning, brugskunst, juleaktiviteter og ikke mindst julemad og gode råvarer, som hører julen særligt til.

Tag familien med på tur og få en hyggelig dag med julestemning af høj kvalitet og køb de gode lokale julevarer direkte hos dem, der producerer smagen af Danmark. 

 

Du kan læse meget mere om flere af landet julemarkeder her på hjemmesiden og følge med i aktuelle markeder på vores facebookside.

« Tilbage til oversigten